Att skriva till en person (varför jag startade ett nyhetsbrev)

Vad hände med bloggen?
Jag startade ett nyhetsbrev.
Du kan läsa alla brev på den här sidan.

Jag har studerat mycket copywriting senaste tiden. Copywriting är konsten att skriva reklam, säljande text eller text som övertygar. Det kan vara för att sälja en vara eller för att locka någon att göra något, till exempel sluta röka eller sortera sina sopor. Det spelar ingen roll vad syftet är. Tankarna om hur man skriver mer övertygande är samma.

Ett vanligt copywriting-tips är att man ska tänka att man skriver till en person. Det gör det lättare att skriva direkt och personligt. På samma sätt är det med att skriva ett nyhetsbrev. Jag vet att brevet skickas som ett mejl till alla som prenumererar. Det skapar en känsla av att jag skriver till en person.

Brevet heter Ett avslappnat brev och skickas ut klockan 9 varje söndag. Om du vill fortsätta att läsa vad jag skriver kan du prenumerera eller bara titta på hemsidan jag länkade ovanför. Breven är ofta lite längre än bloggtexterna och kommer en gång i veckan. Det blir mer strukturerat så.

Kanske fortsätter jag skriva här också. Jag vet inte riktigt. Om du har följt mig ett tag vet du att jag tycker om att pröva olika saker. Kanske hittar jag det perfekta paketet en dag. Jag hoppas att jag ser dig i kommentarsfältet på Substack 🙂

Prenumererar du på några andra nyhetsbrev? Tipsa mig!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s