I sina bästa år

Vilka år är bäst?

Det här uttrycket handlar inte om en bestämd ålder. Man ser rätt ofta uttryck som t ex ”en man/ kvinna i sina bästa år”. Jag tänker då på en person som inte är ung längre men man vill säga att det är en bra tid i livet. Jag tänker spontant på en medelålders person, kanske 40 – 50 år, som är mogen men fortfarande har energi och är frisk.

Som jag 😎

Jag skulle kunna säga:” jag är en man i mina bästa år”. Jag har ännu inte nått ålderns höst då energin tryter och hälsan vacklar. Man får vara glad så länge det varar.

Annonser

En reaktion till “I sina bästa år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s