Att lyssna och förstå utan ansträngning

Hörförståelse utan ansträngning

Drömmen när man lär sig ett språk är att kunna kommunicera utan ansträngning. Man behöver förstås kunna prata utan att tänka för mycket. Men att förstå snabbt utan att tänka är också viktigt. Drömmen är att bara tänka på vad man hör och vad man vill svara, inte på språket och hur man kan svara.

Jag försöker hitta sätt att hjälpa folk med det. Att förstå svenska. Igår gjorde jag två videor. En liten diktamen/uttalsträning. Och en vlogg där jag bara pratar men den är textad också. Vill man förstå snabb, naturlig svenska måste man lyssna på det. Jag hoppas att korta videor med text kan hjälpa några. Kolla gärna och berätta vad du tycker.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s