En liten utflykt till Kungälv.

Vi åkte till Kungälv

Min son har fått marsvin. Det är hans första husdjur. Vi behöver en stor bur. Vi tittade på Blocket. Vi hittade en bra bur i Kungälv. Kungälv är en liten stad som ligger norr om Göteborg. Vi tog bussen dit, min son och jag.

Vi tittade på buren. Den såg okej ut. Jag betalade med Swish.

Nu åker vi buss tillbaka. Jag hoppas att marsvinen kommer trivas i sin nya bur.

Har du husdjur?

Annons

2 kommentarer på “En liten utflykt till Kungälv.

  1. Jag har inga husdjur. Min far tycker mycket om fåglar. Han hade många duvor och kanariefåglar när jag var barn. Själv tycker jag om alla sorters djur. Men jag tycker att det är för mycket ansvar att ta hand om husdjur.
    -Masood A.

    Gillad av 1 person

    1. Vår son får inget syskon så han får marsvin istället 😁. Jag är inte speciellt förjust i att ha djur hemma men det har varit hans stora dröm länge. Och så är det bra att det finns annat att göra än att spela dator och glo på youtube hela tiden.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s