Rucka på rutinerna | Ord och uttryck

Sent inlägg idag eftersom jag ruckade på rutinerna

Jag brukar skriva blogginlägg på spårvagnen. Det är min rutin. Min fru vikarierade på mitt jobb idag också. Vi åkte tillsammans till jobbet och pratade på vägen. Därför hann jag inte skriva något inlägg.

Att ändra en rutin lite kan man kalla att rucka på en rutin eller i allmänhet rucka på rutinerna. Att rucka på något är att flytta lite på det. Man puttar lite på det så att det byter plats. Man kan också till exempel rucka på regler och rucka på principer. Det betyder att man ändrar regler eller principer.

Imorgon tror jag det blir ett morgoninlägg som vanligt om inte något annat ruckar på mina rutiner igen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s