Att vara visuell – ha talang för bilder

Att tänka i bilder

En visuell person är en person som har talang för bilder. Det kan betyda att personen är konstnärlig och skapar bilder. Det kan även betyda att en person tänker i bilder. Personen minns bilder bra. Personen ser tydliga bilder i fantasin.

Jag är inte speciellt visuell. Är du visuell?

Jag har tänkt mycket på bilder senaste tiden. Jag vill bli bättre på att ta fotografier. Jag vill bli bättre på att hitta bra bilder. Jag vill bli bättre på att tänka i bilder.

Du som läser kanske har något tips. Berätta gärna om din relation till bilder.

***

Den här bilden kan representera den här bloggen. Bloggen skrivs ofta på spårvagnar och hållplatser i Göteborg. Här står jag på Centralstationen. Jag tar fotot mot Brunnsparken. Längst bort ser man Tyska kyrkan. Den invigdes år 1648.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s