Att utbyta tips

Jag fick ett tips av en kollega

Jag träffade en gammal kollega på vagnen. Vi pratade lite om jobb.

Jag berättade att mina elever ska gå till ett konstgalleri idag. Hon berättade om en bra utställning på Göteborgs Stadsmuseum. Den handlar om Göteborgs födelse. Framförallt tipsade hon om en bra guide. Hennes elever hade träffat en guide som heter Daniel. Han var tydligen väldigt pedagogisk. Jag får ringa och fråga om Daniel är ledig framöver 🙂.

Det blir intressant att se vad eleverna tycker om utställningen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s