Stillsam kväll

Utsikt över inget speciellt

Majornas Bryggeri har 2-årsjubileum. Jag sitter själv på uteserveringen med en Crippas Ale. Crippa är en lokal kulturprofil. Jag ville bara gå hit en sväng och känna på stämningen. Det är väldigt lugnt dock. Folk javisst men inget speciellt. Det går stillsamt till.

Uteservereringen är också väldigt anspråkslös. Framför mig har jag ett lågt tegelhus. Bakom det ett högt tegelhus. Till vänster ett annat högt tegelhus. Det mest intressanta här är nog att författaren Harry Martinsson har bott i ett av husen vid Chapmans torg som ligger bakom mig. Jag tror det var på ett barnhem.

Jag tjuvlyssnar lite på sällskapet bredvid fast de säger inget intressant. Det bidrar till stillheten. Ibland kan det vara skönt att inget händer.

Snart ska jag gå hem och titta på en film om Tolkien med min son. Hoppas ni också har en stilla kväll om det passar er sinnestämning. Eller en händelserik om det är det ni föredrar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s