En kliché

En kliché är något som upprepas sä ofta att det förlorar sin mening. Här kommer en kliché som är sann: ”att bli pappa är något av det viktigaste som hänt i mitt liv”.

Jag älskar att följa min sons utveckling och följa med i hur vår relation kommer förändras. Jag är verkligen ingen perfekt pappa. Det finns inga perfekta föräldrar (också en kliché). Det följer av att det inte finns några perfekta människor. Min son och jag kallar det bredden, att alla människor är konstiga på något sätt. Vi är överens om att vi också är ganska konstiga. Du kan se min son här efter 55 minuter: https://youtu.be/qMBRWO8392E

Idag pratar jag om att vara förälder med min kompis Philip. Vi börjar klockan 16. Du hittar liven här: https://youtu.be/xsYipm_ebCI

2 kommentarer på “En kliché

  1. Jag är säker att du är absolut världens bästa pappa till din son! Om du pratar varmt om din pojke så förmodligen pratar han bra om sin farsa. Tack Kalle för alla varma funderingar om livets djupare dimensioner!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s