Meckigt

Idag har jag lektion i klassrummet och på Zoom samtidigt. Halva gruppen kommer till skolan, halva gruppen följer lektionen hemifrån. Det är lite meckigt. Det betyder att det är krångligt, besvärligt, komplicerat.

Men det är faktiskt kul också. Ibland filmar eleverna som är hemma sin lägenhet eller någon annan plats. Det skapar ny möjligheter också.

Men när pandemin är över ska jag slänga ut min dator genom fönstret 😁

Annons

4 kommentarer på “Meckigt

 1. ”Tim, är det din katt som jamar? Kan du mutea din mikrofon?”
  ”Kan ni stänger av er mikrofon när ni inte pratar?”
  ”Matt, vi hör ingenting.”
  ”Hur delar man skärmen?”

  Ja, jag är också redo att slänga ut datorn genom fönstret.

  Gillad av 2 personer

 2. Jag förstår din digital trötthet. När vårsolen skiner starkt vill man göra lite fysisk aktivitet eller resa och inte sitta inomhus. Och för mig är en dator ett fönster in i världen, som är mer och mer stängt från mitt land eller mitt land är stängt från världen )). Och jag uppskattar möjligheten att få ett annat perspektiv, att se andra sidan av månen. Jag önskar dig styrka och inspiration.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s