Det är dags att börja blogga igen

Svenska med Kalle har haft ett långt uppehåll (= en paus) under sommaren. Nu börjar jag igen. Jag vet inte riktigt hur hösten kommer se ut. Jag kommer vara aktiv här och på Instagram när jag hinner. Jag kommer att sända live på YouTube på onsdagar klockan 19.00. Jag hoppas att det kommer bli många intressanta samtal och intervjuer under hösten. Jag börjar redan ikväll med en liten live. Jag kommer prata om mina planer för hösten. Du kan chatta och berätta vad som händer för dig. Du kan också skriva en kommentar här om dina planer.

Hoppas vi ses i höst!

Annons

En kommentar på “Det är dags att börja blogga igen

  1. Hej Kalle. Jag är en stor ”fan”. Jag har tittat på många live videor förut men alltid måste jag jobba i onsdag morgoner. Nån gång i nästa flera månader kommer jag att byta jobb. Jag ser fram emot att va med er på live.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s