Konditionalis och kattvakt

Jag tycker de förklarar bra på den här bloggen. Men jag tror jag blandar konditionalis 1 och 2 när jag pratar. Mitt första inlägg ger lite fel exempel om den här bloggen har rätt. Jag ska kolla med lite andra personer om vi slarvar i talspråk. Här kommer några fler exempel

Min familj passar katten på bilden i helgen. Jag är inte så förtjust i husdjur Jag skulle inte vilja ha katt själv. Det skulle möjligen vara om jag bodde på landet. Då skulle jag kunna tänka mig att ha en hund också.

Skulle du vilja ha ett husdjur?

Annons

2 kommentarer på “Konditionalis och kattvakt

 1. Hej Kalle ,
  Jag vill ställa en fråga till dig.
  Jag vill veta, är du gift eller inte som jag?
  Jag är ogift. Jag gillar dig!
  Mvh
  Valdete Loshaj

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s