Svensk musik – en syskonblogg på gång

Skulle ni vilja läsa om svensk musik?

Jag älskar musik. Jag lyssnar på väldigt olika stilar och genrer. Om jag hade tid, skulle jag lyssna på ännu mer musik. Jag skulle gärna gå på konserter flera gånger i veckan. Jag skulle köpa en massa skivor om jag hade råd. Så jag tänkte att det skulle vara kul med en blogg där jag bara skriver om svensk musik.

Det finns dessutom en massa bra svenska artister och band. Det finns hip hop, soul, rnb, rock, metal, elektronisk musik, pop osv osv osv. Många sjunger förstås på engelska. Men det finns många artister som sjunger på svenska också. Det skulle vara kul om fler upptäckte mer svensk musik.

Jag har mjukstartat (= börjat lite) med en lättläst blogg om svensk musik. Det kommer handla om musik som jag tycker om. Det skulle vara roligt att bjuda in andra att skriva om deras favoritmusik. Just nu finns bara två inlägg på bloggen. Jag skulle skriva mer om jag hade mer tid 🙂 Men så länge kan ni lyssna på tio svenska låtar som jag gillar. Jag har gjort en spellista på youtube. Det skulle vara roligt om ni ville lyssna på det!

Annons

2 kommentarer på “Svensk musik – en syskonblogg på gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s