Adminstration i händerna på en rörig lärare

Att jobba med papper

Jag har fått mer administrativt ansvar på mitt jobb. Min kollega har skötit om det innan. Nu är det min tur.

Administration på Sfi är till exempel att hålla koll på deltagare, kurslistor och fakturering. Det är okej men jag är en ganska rörig person. Jag måste anstränga mig för att hålla ordning. Jag är avundsjuk på människor som är organiserade. Men jag får göra mitt bästa.

Hur är du som person? Ordningssam eller oorganiserad? Berätta gärna i en kommentar 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s