Mer läslust

Jag skrev om läsning förra veckan. Jag träffade min vän Jonas i helgen. Han är också en entusiastisk läsare. Bilden är en del av hans bokhylla.

Många som läser är intresserade av vissa typer av böcker. Någon kanske läser deckare. En annan läser faktaböcker om historia. En tredje kanske helst läser om nyheter. Jonas läser mycket engelsk litteratur och gärna lite äldre böcker. Det står många klassiker i hans bokhylla. Det är både poesi och romaner.

Jag tycker också om att läsa på engelska. Men jag skulle inte orka läsa så mycket äldre litteratur. Min engelska är inte riktigt så bra. När jag läser engelska böcker med svårt språk tar det lång tid och jag behöver slå upp många ord.

Vad tycker du är roligast att läsa?

En kommentar på “Mer läslust

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s