Om skrivandets glädje… #2

Artikeln är färdig

I det här inlägget skrev jag om en artikel jag hade börjat med. I måndags skickade jag in den. Den ska publiceras i tidskriften Lisetten. Det är en tidning för sfi-lärare och lärare i svenska som andraspråk. Artikeln handlar om facebookgruppen Träna svenska och hur vi hjälper varandra där.

Jag skrev tre versioner av artikeln. Den första var helt annorlunda än den sista. Den andra versionen skickade jag till tidningen. Jag fick lite feedback. Sen ändrade jag ganska mycket för att förbättra artikeln. Min fru och en kompis läste den tredje versionen. De rättade språket lite. Man missar alltid något. Att skriva en text är alltid en process.

När tidningen kommer ut kan jag lägga upp den på internet också.

Vad har du skrivit på senaste tiden?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s