Strömavbrott i Göteborg

Ett stort strömavbrott på kvällen

Ikväll var ett stort strömavbrott i Göteborg. Plötsligt blev det mörkt hemma och musiken blev tyst. Min granne ringde och frågade om vi också var utan ström. Min fru var på en fest i centrum. Hon berättade att de hade fest på hennes sida av gatan men att det var helt mörkt på andra sidan. En kompis skrev på facebook att hon var på operan. De hade avbrutit föreställningen och hela publiken måste utrymma (gå ut). Jag och min son spelade ett parti schack vid ett stearinljus. Det var ganska mysigt. Efter en stund kom strömmen tillbaka. Man kan läsa mer om strömavbrottet här.

Annons

2 kommentarer på “Strömavbrott i Göteborg

    1. Det är klart du ska rätta! Eller korrekturläsa kan man också säga. Jag skrev på mobilen eftersom nätet inte funkade efter strömavbrottet och då är det lättare att trycka fel. Tack för hjälpen. Jag ska genast fixa det.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s