Sverige i kvartsfinal!!! | Min fotbollskväll

Tittade ni också på åttondelsfinalen?

Min fotbollskväll började på spårvagnen. Jag var och badade med min son. Vi hann inte hem innan matchen började. På spårvagnen stod en kille och tittade i mobilen. Han höll upp mobilen så jag kunde titta också. Vi pratade lite om Sveriges chanser.

När vi kom hem gick jag över till en kompis. Vi tittade tillsammans. Det var en ganska spännande match. Schweiz var starka men vi lyckades försvara vår ledning ändå. Sverige vann med 1 – 0.

Sen tittade jag lite på matchen mellan England och Colombia. Den matchen var riktigt spännande. Jag trodde inte Colombia skulle lyckas kvittera. Förlängningen blev mållös. Matchen avgjordes med straffläggning.

Nu möter Sverige England på lördag i kvartsfinal. Det kommer bli tufft för Sverige. Men jag tror att Sverige har en liten chans att vinna.

Tittar du på fotbolls-VM? Vilket lag tycker du spelar bäst?

***

I den här spellistan hittar du lite filmer jag och min kompis Mikael har gjort om fotboll

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s