Way Out West börjar idag.

Idag börjar Way Out West

Way Out West är en stor festival i Göteborg. Den börjar idag. Den håller på i tre dagagar. Det kommer många artister från olika länder.

Jag ska gå på festivalen. Det ska bli roligt. Det kommer många artister jag tycker om. Jag hoppas att jag hör ny musik också. På fredag följer min fru med. Jag ska gå alla tre dagarna. Det här är armbandet som visar att jag kan gå in.

Det finns många festivaler i Sverige.

Har du varit på festival i Sverige?

I den här videon pratar jag mer om Way Out West

Annons

5 kommentarer på “Way Out West börjar idag.

 1. Hej Kalle!
  Jag heter Masood. Det här är min första kommentar. Först skulle jag vilja säga att dina inlägg och youtubefilmer är väldigt bra och lärorika. Tack för dem. Sedan tänkte jag ställa en grammatikfråga. Om jag minns rätt, är det en grundlig regel att verbet i ett vanligt påstående kommer på andra platsen. Men jag har hört svenskar säga: ”kanske du vill följa med”. Jag har kanske hört fel. Skulle det inte vara ”kanske vill du följa med”?

  Hoppas att ni har haft roligt på festivalen.
  MVH
  Masood

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s