Sociala media för att söka jobb

Hur använder du sociala media för att söka jobb?

Jag vill prata med mina elever om sociala media. Jag tror att många människor använder sociala media för att hitta jobb. Men det finns många olika sätt. Det är svårt att sammanfatta. Det är svårt att ge tips som passar alla.

Jag tycker det skulle vara roligt om några som läser min blogg vill berätta. Hur använder du sociala media för att hitta jobb? Har du några tips till andra? Du får gärna skriva en kommentar här och berätta. Eller skriv på min fb-sida Svenska med Kalle. Eller skicka ett mejl till kalle.cederblad@gmail.com.

Vad är ditt bästa tips till mina elever som är ganska nya i Sverige?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s