Så var det fredag igen

Ditt och datt en fredagkväll

Ditt och datt betyder lite av varje, inget speciellt, olika saker utan ordning. Jag har inget speciellt ämne för det här inlägget. Det har varit en bra vecka på jobbet. Vi har anställt en lärare till. Nu är vi tre sfi-lärare på mitt jobb. Jag har fått ansvar för en liten läsgrupp. Vi jobbar med uttal, alfabet och enkel läsning. Det är kul. Jag har jobbat mycket med det tidigare.

Igår var jag och kollade på min frus föreställning för andra gången. Det var också kul. Vi tog en öl tillsammans och pratade efteråt. Vi gick till ett ställe i Göteborg som heter Kellys. Det är känt för att vara ganska sunkigt (inte så fint) men det är också mysigt. Det var trevligt att bara sitta och prata lite.

Imorgon är det en bokmässa i Angered(läs mer HÄR). De har fokus på litteratur och poesi skriven i Göteborgs förorter. Jag har en kompis som ska läsa något där också.

När jag skriver detta lyssnar jag på musik. Jag såg en annons med ett norskt band jag inte kände till sen innan. Det är ganska soft. Hoppas ni har en bra kväll. Skriv gärna en kommentar och berätta hur din vecka har varit.

Annons

8 kommentarer på “Så var det fredag igen

  1. Vad roligt att höra att du har haft en bra vecka. Min vecka har varit kaotisk. Jag hade mycket att göra. Jag undervisar nuförtiden och undervisningen är på svenska vilket är väldigt utmanande för mig. Har du några tips på hur man kan lyckas med undervisning på ett främmande språk?

    -Masood

    P.S. Jag tänkte byta min signatur till Masood A. på grund av att det kan finnas flera Masood som kommenterar på din blogg.

    -Masood A.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s