Så var det fredag igen #2

En social vecka

Det har varit en social vecka. I måndags firade jag en kompis som hade fyllt 40 år. Det var kul för jag träffade några andra gamla vänner. Jag och Peter, som han heter, sommarjobbade på lager tillsammans flera somrar. Vi har många roliga minnen ihop.

I onsdags träffade jag min kompis Hanna. Vi har jobbat mycket tillsammans tidigare. Vi byggde hemsidan Kardia lärande tillsammans. Vi har också föreläst tillsammans flera gånger. Det var kul att komma ikapp.

I torsdags tog jag en språngtur med min granne. Det var trevligt. Vi småpratade lite och sprang vår vanliga runda vid Göta Älv.

Det blev en rolig avslutning på jobbveckan också. Min kollega Lotta arrangerade en jobbmässa som heter Skarpt läge. Jag gick dit med några elever. Jag träffade en gammal elev från Angeredsgymnasiet. Hon hade fyra somaliska kompisar med sig. De tyckte det var roligt att jag kan prata somaliska. Jag fick chansen att träna språket mycket.

Sen följde jag med min son till ridningen. De red ute idag. Jag satt i caféet och väntade. När han kom tillbaka fick jag veta att han hade trillat av hästen. Som tur var gick allting bra. Han hade inte skadat sig. Men enligt traditionen måste vi bjuda de andra på fika nu.

Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och skriver detta. Min son spelar Fortnite med en kompis på nätet. Det här är min favoritlåt den här veckan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s