Vardagen drar igång igen

Jobbet drar igång igen

Idag är min första jobbdag efter julledigheten. Det är alltid lite segt att komma iväg. Jag tycker dessutom om att vara uppe sent när jag är ledig. Jag behöver vända tillbaka dygnet. Efter första dagen brukar det vara okej.

Jag har inga lektioner den här veckan. Jag har tre dagar på mig att planera. Jag tror alltid att jag ska hinna mer än jag gör. ”Nu ska jag planera hela terminen och kopiera upp allt material jag behöver”. Så brukar jag tänka. Sen tar allt längre tid än jag tror. Jag hinner inte allt jag vill. Känner ni igen er? 😁

***

Det var en skön start på morgonen i alla fall. Jag åt frukost själv. Jag läste musikbloggar och lyssnade på två skivor. En svensk artist som kallar sig Majken och en amerikansk skiva med rapparna Jean Grae och Quelle Chris. Jag skrev lite mer om Majken här.

Hoppas alla får en bra första vecka på det nya året. När sätter det igång för er andra?

Annons

2 kommentarer på “Vardagen drar igång igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s