Fullt upp på fredag

Jag har haft fullt upp hela fredagen

Fullt upp betyder att man har haft mycket att göra. Det passar mig. Jag är en ganska rastlös person. Jag vill ha mycket att göra.

Tills vidare är jag ledig från undervisning på fredagar. Jag kan jobba med mina egna grejer om jag vill. Jag spelade in sju filmer till min youtubekanal. Det känns bra. Jag måste bara redigera dem. Vissa filmer ska textas också. Sen kan jag publicera dem.

På eftermiddagen hade vi en social träff med jobbet. Vi gjorde en stadsvandring med tidningen Faktums projekt Gatuprat. En kvinna som heter Eia berättad om Göteborgs historia. Det var roligt och intressant. Speciellt som vi promenerade i mitt område Majorna.

20190118_143906~24810599940141524523..jpg

Det här sköna gänget är mina kollegor. Efter promenaden gick vi och tog en öl på puben Sejdeln som ligger i närheten. Sen gick jag hem och fixade middag till min familj.

Jag önskar alla läsare en trevlig helg!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s