Hemma och gör videor

Jag är hemma och gör nya videor till youtube

Just nu har jag chansen att vara hemma på fredag. Jag är på jobbet fyra dagar i veckan. Min plan är att göra fler videor till youtube-kanal. Det är roligt att spela in videor.

Här kommer den första jag har gjort idag. Det är tredje filmen om samtal och kommunikation. Det är nog det viktigaste ämnet tycker jag. Jag tror att grunden till språk är muntlig kommunikation. Jag tror att kommunikation är grunden till det mesta som är bra i livet. Det är roligt att kunna kommunicera på ett nytt språk. Det är frustrerande att inte kunna kommunicera. Jag tror vi borde prata mer om kommunikation när vi pratar om att träna språk. Tankarna i den här filmen kommer från min kollega Mikael som också tänker mycket på detta. Lyssna gärna mer här! Berätta vad du tänker själv!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s