Folk på besök

Några vänner till min fru kom hem till oss

Min fru jobbar med scenkonst. Det betyder teater, dans och likande saker. Hon känner många som jobbar med sånt. Ikväll hade vi några gäster hemma hos oss. Alla jobbar med kultur på olika sätt.

20190218_182657~28097424332191108236..jpg
Några kulturarbetare

Min fru står längst till vänster i bakre raden. Framför henne står Anna. Hon är dramaturg. Det betyder att man jobbar med text och teater. Bredvid Anna i blommig topp står Pia. Hon jobbar som dansare och koreograf. En koreograf bestämmer hur andra ska dansa och röra sig. Bakom Pia står Cha. Han är kompositör med mera. Han gör musik på olika sätt. Cha kommer från Spanien. Längst till höger står Yasmina som är skådespelare. Hon kommer från Marocko.

Min fru, Charlotta, har jobbat med alla utom Cha. Charlotta, Pia och Yasmina har bland annat spelat teater i Kongo-Kinshasa. Det var en spännande resa.

Anna, jag och Charlotta har faktiskt spelat teater tillsammans för länge sedan. På Folkteatern i Göteborg. Men det får jag berätta om en annan gång 😄

Nu har de gått till Scenkonstgalan. Det är en stor fest för folk som jobbar med scenkonst. Den anordnas en gång per år i Göteborg.

***

Yasmina kan du se i den här föreställningen just nu på Göteborgs Dramatiska Teater.

Vill du lyssna på Chas musik kan du lyssna här:

https://chablasco.bandcamp.com/

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s