Fotosession

Min kompis tog nya foton åt mig

Min kompis Johan Eriksson jobbar som fotograf. Han erbjöd mig att ta några foton till min blogg och andra projekt. Förra fredagen träffades vi i hans studio. Han delar den med några andra fotografer och konstnärer.

Vi hade roligt tillsammans. Johan instruerade mig hur jag skulle stå och titta. Det blev avslappnat och roligt. Vi tog några mer seriösa bilder och några som var mer skämtsamma. De här bilderna kan jag till exempel använda som profilbilder.

 

När Johan testade ljuset tittade jag på lamporna. Ett kort såg nästan lite religiöst ut. Folk brukar ofta säga att jag ser ut som Jesus så vi bestämde oss för att använda bilden. Jag vet inte riktigt när den passar men kul i alla fall.

Kalle Cederblad studion 201905170004

Sen tyckte Johan att vi skulle ta ett riktigt käckt foto. Käck betyder ungefär glad, jättepositiv, superenergisk. Det här kortet kändes lite som en alldeles för glad försäljare. Men det är kul också. Jag testar att använda det som ”banner” på min facebooksida.

Kalle Cederblad studion 201905170127

Slutligen testade vi några foton med mycket hår också. Johan valde ut och gjorde det till svartvitt. Det kanske passar om jag ska göra något livsnjutarinlägg någon gång.

Kalle Cederblad studion 201905170118

Det var himla kul i alla fall och vi skrattade mycket. Det var intressant att se hur Johan arbetade med ljuset och det tekniska också.

Jag kommer att länka hans nya hemsida HÄR när han släpper den.

Oj oj. Det var ett självupptaget inlägg. Men tycker det var kul att visa bilderna vi tog.

20190517_1510531767856865836495828.jpg

Annons

En kommentar på “Fotosession

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s