Hammarkullekarnevalen 2019

Jag är på Hammarkullekarnevalen idag

Hammarkullen är en stadsdel i Göteborg. Där bor människor med rötter i väldigt många olika länder. Varje år anordnas därför Hammarkullekarnevalen för att fira områdets mångfald och kulturella rikedom.

Huvudeventet (=den viktigaste händelsen) är karnevalståget. Olika föreningar och grupper dansar genom området i ett långt tåg. Efteråt är det dansuppvisningar. På lördagen dansar de vuxna. På söndagen är barnens karnevalståg.

Min kollega Bee tog foton igår. Jag gjorde ett litet bildspel:

Jag ska jobba karnevalen idag. Företaget jag jobbar på, Samjobb, har ett tält på karnevalsområdet. Kom gärna dit och säg hej om du är i området. Här är en bild på mina kollegor vid tältet igår.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s