Bloggen tar typ semester

Jag tar semester och kommer tillbaka i augusti

Min semester börjar idag. Jag försökte tänka ta lite paus från bloggandet samtidigt. Jag har semester i fyra veckor. När jobbet börjar, börjar jag skriva igen. Det blir i början av augusti. Fast vem vet. Jag kanske inte kan låta bli att skriva.

Jag tror jag kommer fortsätta lägga upp grejer på Instagram. Det är så lätt. Sök på Svenska med Kalle på Instagram.

Sen tänkte jag skriva lite på min musikblogg också. Kolla gärna in den om du inte redan följer den. Du hittar den HÄR. Om du bara vill läsa inlägg om låtar med svensk text kan du kolla på taggen #svensktext.

Annons

4 kommentarer på “Bloggen tar typ semester

 1. Hej Kalle,
  jag skulle vilja tacker dig för allt!
  Du är skapad till lärare!
  Jag vill nu läsa dina äldre inlägg för att träna mer.
  Ha en jättebra semester med trevliga upplevelser!

  Gillad av 1 person

   1. Jag vill gärna gör det!
    Du kan ligga och dra dig.
    Nu kan du sova längre. Ta en sovmorgon!
    När jag är ledig, tycker jag om att läsa och kommentera dina inlägg.
    Hejdå!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s