En trevlig bärgare

Anders kör bärgningsbil och bor i husbil

Jag var i Skåne i helgen. Jag och en kompis paddlade. Vi kom till Kristianstad på fredag. Vi paddlade lördag och söndag. En man hjälpte oss att hämta kanoterna från en kanotcentral. Det var lite speciellt. Han körde bärgningsbil. Han tog vår bil på bärgningsbilen och körde till kanotcentralen. Han hämtade kanoterna till oss. Sen paddlade vi till vår bil på två dagar.

Mannen som hjälpte oss heter Anders. Jag följde med honom i bilen. Han berättade om sig själv. Han kom från Stockholm. ”Jag är 08”,sade han men han hade bott länge i Kristianstad.

Han hade jobbat som ambulanssjukvårdare. Sedan hade han startat en egen bärgningsfirma. Han hade haft fyra bilar. Nu körde han åt ett annat företag.

En annan rolig sak var att han bodde i husbil. Det hade han gjort i nästan 10 år. Han hade precis köpt en ny fin husbil och behövde jobba mycket för att betala av den.

Han berättade också att han var med i Missing People. Det är en organisation som hjälper till och letar när människor är försvunna.

Vi hade en riktigt trevlig pratstund där i bilen på fredagkvällen. Jag ska lägga några bilder från paddlingen på min Instagram senare idag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s