En pratstund med Annika

Träffade min gamla kollega Annika på spårvagnen

Annika och jag jobbade på Abf Vux. Hon var coach och hjälpte folk att hitta praktik och söka jobb. Nu jobbar hon med ett liknande jobb inom kommunen. Vi pratade om gamla kollegor och gemensamma bekanta. Vi pratade om att Göteborg är en segregerad stad och att Majorna där vi bor är väldigt homogen (inte så blandad). Jag berättade lite om min son. Hon berättade om sin dotter. Dottern läser på seglargymnasium. De ska ut på en lång resa nästa år och mamma Annika var lite orolig.

Sedan skulle hon byta spårvagn. Jag började skriva på det här blogginlägget. Nu är jag snart framme vid jobbet.

Ha en bra dag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s