Att försova sig

Jag försov mig idag

Att sova för länge kallas att försova sig. Jag försov mig idag. Jag sov igenom alarmet tror jag. Jag hade ställt väckarklockan men vaknade inte när den ringde. Vilken tur att lektionen börjar en halvtimme senare på måndagar 🙂.

Vi kom hem klockan 3 på natten igår. Jag och familjen var i Bergen. Det var en festival för performance konst där. Min fru deltog med ett verk.

Jag kanske berättar mer om festivalen sen. Det finns lite bilder på min instagram. Festivalen slutade klockan 14. Sen packade vi, åt och sade hejdå till alla. Vi kom iväg ca halv fem och körde sedan hela eftermiddagen och kvällen. Det var en vacker resa. Landskapet i Norge är fantastiskt

Annons

4 kommentarer på “Att försova sig

 1. Först nu hann jag kommentera.
  Det har varit full spätta hela dagen 😛
  Jag också försov mig. Idag och igår.
  Jag har ingen väckarklocka, kanske jag behöver en? 😏

  Gillad av 1 person

   1. Det är inget problem när jag försovar mig. Jag arbetar hemma.
    Men jag avundas dig. Du kan åker spårvagn, det är så jättebra och jag kan bara går från säng till skrivbord 😳

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s