Samtalsämnen: fråga vad folk lyssnar på

Musik eller podcast?

Jag såg en bekant i fredags på hållplatsen. Han plockade ut hörlurarna ur öronen och jag frågade:

– Lyssnar du på musik eller podcast?

Det visade sig att han lyssnade på Mediapodden. Han berättade lite om vad den handlade om och jag tipsade om några podcasts jag har lyssnat på senaste tiden.

***

När jag städade i lördags letade jag upp ett avsnitt med Mediepodden. Det handlade om mediebyråer som jobbar med att jag annonsörer åt influencers. Konstig marknad får jag säga. Sedan lyssnade jag på ett annat avsnitt där de diskuterade den svenska youyubern Pewdiepie och hur exceptionell han är. Det var också intressant. Svenskan i podden är förstås ganska svår men de pratade ganska lugnt och tydligt.

Lyssnar du på några poddar?

***

Läs gärna mitt senaste inlägg på musikbloggen om rapparen Q från Hedemora.