Bara utbildning på distans – sfi på bloggen och youtube

Ur led är tiden

Idag ska all undervisning ske på distans. Det gäller universitet, gymnasier och vuxenutbildning. Eleverna ska studera hemma. Det gäller också sfi (svenska för invandrare). Jag kommer använda WhatsApp och Youtube för att. hålla kontakten med mina elever.

Jag tänker så här. Jag brukar inte tänka på sfi när jag skriver här. Inte när jag gör filmer på youtube heller. I nuläget ska jag försöka prioritera det. Om min blogg eller mina filmer kan hjäpa sfi-elever som studerar hemma känns det som en bra prioritering.

TIPSA GÄRNA FOLK SOM KAN BEHÖVA EXTRA HJÄLP

Vi får se hur det blir. Men det kanske blir lite mer grundläggande inlägg här några veckor.

Här berättar Stefan Löfven om att alla undervisning ska ske på distans

https://www.svtplay.se/video/26035592/nyheter-direkt/presstraff-med-stefan-lofven-1?start=auto

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s