Studera hemma – Vad är svårast?

Vilka av mina läsare studerar hemma?

I Sverige studerar många på distans nu? Är du en av dem? Hur går det? Fungerar det att studera på distans? Vad tycker du är svårast? Idag vill jag bara fråga

 1. Studerar du på distans?
 2. Vad är svårast med att studera på distans?
 3. Vad behöver du hjälp med just nu?

Skriv gärna en kommentar och svara på frågorna. Om lärare läser bloggen får ni gärna berätta hur det fungerar för era elever.

Ha en bra måndag!

Annons

3 kommentarer på “Studera hemma – Vad är svårast?

 1. Jag har alltid pluggat svenska hemma. Det svåraste är att utveckla mitt ordförråd, kanske eftersom jag inte har möjlighet att prata svenskan varje dag (jag jobbar bara deltid). Och ofta saknar jag motivation och struntar i de ord jag inte förstår — vad jag borde göra systematiskt är att slå upp de ord jag inte känner och sen använda de i en mening med mina kollegor/eleverna eller skriftligt (på din Youtube kanal eller din blogg till exempel).

  Gillad av 1 person

 2. jag studerar alltid på distans sedan jag bor utomlands.

  det är svårast för mig att hitta en människa att prata med irl. jag har försökt att hitta människor men kunde inte hitta någon med tiden att träffas. och jag gillar inte att prata på skype.

  jag behöver hjälp mest att bara ha någon att prata med, att hjälpa mig att få självförtroende när jag pratar. jag tror att jag borde försöka att hitta någon på skype, men har inte velat att göra det pga jag är för blygg. oh well.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s