Trög i starten

Det är dags att börja jobba efter en lång helg. Hur kan jag beskriva känslan i kroppen och själen. Ordet tröghet passar bra. Det känns trögt att börja jobba. Jag känner mig trög i starten. Kroppen och själen gör motstånd.

Det är som att någonting inombords säger: ”Va, ska ”vi” till jobbet igen. Vi hade ju precis kopplat av och börjat vila”. Haha. Människan är allt en lat varelse i grunden. Jag vet att det kommer kännas okej när jag väl är på jobbet men just nu skulle jag hellre sitta kvar i morgonrocken och ta en kopp kaffe till.

Jag önskar alla en bra start på veckan.

Har du haft en bra start på veckan?

Annons

2 kommentarer på “Trög i starten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s