Ny film med några ord om gemenskap

Jag har gjort en ny film. Den visas klockan 19.00 idag tisdag. Jag pratar om några ord som handlar om gemenskap och samhörighet. Jag vill väcka tankar om hur gemenskap påverkar språkinlärning. Jag tror att det kan hjälpa mycket om man känner att man gör något tillsammans. Det kan vara bra att ha några fina svenska ord för just gemenskap, samhörighet och att arbeta tillsammans, samarbete.

Kolla gärna på filmen klockan 19.00. Då är det premiär och du kan chatta med mig. Det kan skapa en känsla av gemenskap en tisdagkväll i april.

Tror du att gemenskap och samarbete är viktigt för att lyckas?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s