Lördagmorgon – Morgonkaffe.

Jag vaknade tidigt och tvättade kläder. Nu finns det tid att slappna av med en kopp kaffe. Jag tycker väldigt mycket om min kaffemugg. ”You can call it pain”, står det. Det betyder ”man kan kalla det lidande” och är ett citat av den kinesiska konstnären Liu Xiaodong. Han beskriver den kreativa processen så. Jag tycker väldigt mycket om den. Jag har fått den av min fru som målat texten själv. Just det här blogginlägget var inte så smärtsamt att skriva. Det gick ganska lätt.

Här är intervjun med citatet:

https://channel.louisiana.dk/video/liu-xiaodong-we-humans-are-strange-animals

Annons

2 kommentarer på “Lördagmorgon – Morgonkaffe.

  1. Jag har inte mycket ordförråd på svenska. Men jag älskar att läsa din blogg och upptäcka nya namn inom konst, litteratur, musik. Ditt arbete är mycket värdefullt för alla svenska språkinlärare. Tack så mycket.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s