Är det inte härligt att skriva?

Tycker du om att skriva? Jag älskar det!

Jag tycker om att försöka hitta rätt ord och uttryck och att koppla ihop meningarna så att texten flyter. Meningarna och texten ska flyta och kännas bra att läsa. Samtidigt ska tanken med texten vara tydlig och lätt att förstå. Jag tror sällan det finns någon mening med att skriva svårt bara för sakens skull.

👉Ett tips👈 om du tycker det är svårt att skriva. Tänk att du pratar med en person eller kanske en grupp personer. Skrivande är kommunikation. Du vill nå någon med dina tankar och känslor. Det är därför det är så roligt att få kommentarer, tycker jag i alla fall.

Känns det som du pratar med någon när du skriver? Pröva annars!

Skriv en kommentar och berätta om det här tipset fungerar för dig.

Annons

3 kommentarer på “Är det inte härligt att skriva?

 1. Jag vaknade kl 6,00, tvättade mitt ansikt och borstade mina tänderna. Sedan brukade jag gå till skogen och promenara med min man I en timme.
  När jag kom tillbacka hem tog jag en snabb kall dusch, sedan drack jag mitt kaffe och lyssnade till Fayroz berömda sånger som de flesta av arabiska människor hör hennes sånger när de dricker sitt morgon kaffe.
  Kl 8,00 började jag läsa svenska språk kurs D med min lärare på Sfi och slutade kl 12,00.
  Efter det städade jag och min man vår lägenhet och lagade maten för luncheon. Jag delade lunch med min familj och utbytte vackra samtal med dem.
  På eftermiddagen låg jag ner en stund och surfade pa speciellt kanaler som hjälper lära mig svenska eftersom jag ska prata svenska som svenskor förr eller senare.😊😊
  Jag åt en lätt middag som en skål med grönsaker med svarta Oliver. Dessutom tittade jag på TV och kl 22,00 somnade jag.🤗🤗

  Gilla

 2. Jag vaknade kl 6,00, tvättade mitt ansikt och borstade mina tänderna. Sedan brukade jag gå till skogen och promenara med min man I en timme.
  När jag kom tillbacka hem tog jag en snabb kall dusch, sedan drack jag mitt kaffe och lyssnade till Fayroz berömda sånger som de flesta av arabiska människor hör hennes sånger när de dricker sitt morgon kaffe.
  Kl 8,00 började jag läsa svenska språk kurs D med min lärare på Sfi och slutade kl 12,00.
  Efter det städade jag och min man vår lägenhet och lagade maten för luncheon. Jag delade lunch med min familj och utbytte vackra samtal med dem.
  På eftermiddagen låg jag ner en stund och surfade pa speciellt kanaler som hjälper lära mig svenska eftersom jag ska prata svenska som svenskor förr eller senare.😊😊
  Jag åt en lätt middag som en skål med grönsaker med svarta Oliver. Dessutom tittade jag på TV och kl 22,00 somnade jag.🤗🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s