Att få tji – när det inte går som man vill

Tji fick jag och tji fick du

Min fru handlade igår. Hon behövde bara några saker. När hon skulle betala valde hon självscanning (automaten där man betalar själv). Hon tänkte att det skulle gå fortare men tji fick hon. Hon scannade varorna. Men sen krävdes en kontroll. En i personalen måste kontrollera alla varorna en gång till. Det tog längre tid än en vanlig kassa. När hon kom hem sa hon: ”Jag trodde det skulle gå fortare men tji fick jag.

Uttrycken tji fick jag och tji fick du… osv använder vi när det går tvärtemot hur vi har planerat.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s