En fika med Hanna

Jag tog en fika med min kompis Hanna

Idag träffade jag min komips Hanna. Hon är en av mina bästa vänner. Hon har också jobbat länge med Sfi. Vi lärde känna varandra på Abf i Göteborg men vi har aldrig jobbat med samma elever. Däremot har vi jobbat mycket med internet tillsammans. Vi har gjort en hemsida som heter Kardialarande med material för Sfi. Vi har också föreläst om att jobba med datorer och appar på Sfi. Dessutom har vi barn i samma ålder så de kan leka när vi ses. Det är praktiskt 😁

Idag snackade vi mest om vad som har hänt sen sist. Hanna har fått nytt jobb och jag är ju ganska ny på min arbetsplats också. Så det blev en hel del jobbsnack men mycket annat också. Hanna är en sån vän man kan prata om det mesta med, allt från familj och jobb till frågor om samhälle och politik. Det är kul.

Efter att vi skiljdes åt promenerade jag hem via Vasagatan, Haga Nygata, Andra Långgatan till Masthuggstorget och vidare upp för Stigbergsliden till mitt älskade Majorna. Det var ganska kallt men ändå skönt att vara ute. Jag tycker om Göteborg ❤️

(Jag glömde ta en bild så den är från i somras)

 

Annons

2 kommentarer på “En fika med Hanna

  1. Vad häftigt!och igen en bra blogg som vanligt.
    jag har för mig att du är jättebra på hitta de flesta ställena i Göteborg. Men ja det är ju sant Göteborg är fin stad fast jag haft mestadels minnena därifrån med min gamla flickvän som bor där. då när jag var där kunde inte förstå hur tiden hade passerat asså fan vilka bra tider 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s