Mer om svenska artister

Svenska artister som sjunger på engelska och andra språk

Det görs så mycket fantastisk musik i Sverige. Eftersom jag har lite följare här vill jag passa på att göra reklam 🙂 Musik är också ett bra sätt att lära känna andra. Att diskutera musik kan vara ett bra sätt att bryta isen. Hittar man någon artist eller genre som båda tycker om är det lätt att få igång ett samtal. Så det är en smart idé att hitta lite svenska artister man tycker om. Det är bara att surfa runt på Youtube eller Spotify. Jag vill gärna puffa för musik jag tycker om så jag har påbörjat två spellistor. Här tänkte jag samla svenska artister och band som inte sjunger på svenska. Ge till exempel Robyn en chans. Du kommer inte ångra dig 😉

och i den här spellistan blir det svensk musik på svenska

Jag uppdaterar dem ibland. Jag påminner på min  facebooksida när det finns något nytt. I de här listorna fokuserar jag på populärmusik. Det finns ju mycket annat också. Igår skrev jag ett inlägg om två svenska operastjärnor på min andra blogg.

Ha en skön musiksöndag!

Annons

2 kommentarer på “Mer om svenska artister

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s