LärOlika | Börjar en ny kurs idag

Jag ska gå kursen LärOlika

På tal om att få kontakt med folk som jag skrev om igår. Idag ska jag börja en kurs som heter LärOlika. Jag vet egentligen inte så mycket om kursen. Jag jobbade ett tag med en av dem som anordnar kursen. Hon tipsade mig om att gå och jag tänkte att det kan vara kul att testa något nytt. Omväxling förnöjer som man brukar säga.

På hemsidan kallar de kursen ett ledarskapsprogram. Det går i alla fall ut på att träffa människor med olika bakgrund och erfarenheter. Vi får se vad det blir. Jag hoppas att jag får lite nya idéer till mina projekt som Träna svenska och den här bloggen. Om det är intressant skriver jag kanske mer om det här.

Hoppas ni har en skön söndag allihopa!

UPPDATERING:
I den här vloggen pratar jag lite om kursen

Annons

2 kommentarer på “LärOlika | Börjar en ny kurs idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s