LärOlika | Avslutning

– sista mötet på en givande kurs

Jag har skrivit om kursen LärOlika här och här. Idag var sista mötet. Vi pratade om utmaningar vi står inför (alltså saker vi vill göra som är lite svåra). Deltagarna tog upp väldigt olika saker – både små och stora utmaningar. Jag pratade om att jag vill få mer tid till det jag gör på fritiden, till exempel Träna svenska, youtube, den här bloggen osv. Jag fick en del bra tips. Det var också intressant att höra vad de andra tänkte

Det bästa med kursen har varit att lyssna på de andra. Jag tycker det ger ett lugn att lyssna utan stress. Jag har fått ta del av många olika berättelser och tankar. Det fina är att man kan känna igen sig i mycket, nästan allt. Vi människor är ganska lika i grunden. Vi längtar efter liknande saker och oroar oss för ungefär samma saker. Det är bara detaljerna som skiljer sig åt.

Karin och Khaali som leder kursen bad oss om tankar och tips. De vill ha hjälp att sprida information om kursen. Det här är mitt sätt. Nästa kurs i Göteborg börjar i november. I Stockholm börjar en kurs i september. Kolla in LärOlikas hemsida för mer information. Sök kursen om du är nyfiken. Jag rekommenderar det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s