Badutflykt till Bergsjön

En badutflykt till Bergsjön

Bergsjön är både ett område och en sjö i Göteborg. Jag åkte dit med min familj och badade idag. Vi träffade några kompisar där också. Det var faktiskt första gången jag badade i Bergsjön. Vi brukar åka till andra sjöar eller till havet istället.

Det var fint där. Bergsjön är ganska liten med fin natur omkring. Det är jättevarmt i Göteborg nu så vattnet var också varmt. Jag kunde simma över en halvtimme utan att börja frysa. Min son och hans kompis badade säkert i två timmar.

Det är roligt att upptäcka nya platser. Det finns säkert fler platser i Göteborg jag aldrig har besökt.

Har du upptäckt några nya platser? Berätta!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s