Söndag med actionfilm och dinosaurier

Jurassic World: Fallen Kingdom på bio

Min son älskar att titta på film. Idag gick vi på bio. Vi såg filmen Jurassic World: Fallen Kingdom. Det är en serie filmer. Den första filmen gjordes 1993. I berättelsen har man lyckats återskapa levande dinosaurier i vår tid. I den här filmen lever dinosaurierna på en ö i havet. Men ön och dinosaurierna hotas av ett vulkanutbrott. Några personer tycker att det är bäst om dinosaurierna försvinner helt igen. Några vill rädda dem. Och några ser en chans att tjäna pengar på dinosaurierna. Här kan du se filmens trailer:

Det är en riktig actionfilm. I många scener jagas människor av farliga dinosaurier.  Vissa scener är väldigt intensiva (eller ”väldigt intense” som min son säger på svengelska). Filmen är spännande och välgjord. Men det är ändå inte sådan film jag helst ser. Jag går mest för att min son tycker det är roligt. Men vill man se en spännande film med mycket action kan jag rekommendera den. Den första Jurassic Park-filmen är en klassiker så den kan vara kul att se eftersom många känner till den.

jurassic-park-soundtrack-ost-mondo-vinyl-lp-bild-news-2

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s