Humlor och bin surrar kring blommorna

Sitter på uteplatsen, läser och tittar på humlorna (eller är det bin?)

Idag har jag en lugn dag hemma. Jag har semester. Min fru jobbar. Min son är med en kompis.

Jag har lyssnat på musik. Jag har spelat in en film till min youtubekanal. Nu sitter jag på min uteplats. Jag läste lite i min sommarbok. Det är en biografi om Karin Boye. Det är intressant att läsa om en annan tid. Och om vad hon tänkte och kände.

Blommorna på uteplatsen får många besök. Det är olika insekter. Jag tror de flesta är humlor. Det kanske är bin också. De surrar kring lavendeln, hallonbusken och de andra blommorna. De suger nektar. Jag blir lugn av att titta på dem. De ger en skön sommarkänsla.

Sommarbok. Sommarhumlor. Sommarlugn.

Vad gör ni idag?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s