Konstpromenad i Hammarkullen

Konst och Kulturvandring i Hammarkullen

Idag är det mycket kultur i Hammarkullen. Det blir konst, musik och litteratur. Jag har gått en promenad och tittat på de fina muralmålningarna på husen. En kvinna som heter Gloria berättade om konstnärerna och tankarna bakom verken.

Beskyddaren av SENS

Du kan se fler bilder på min instagram. Jag träffade en kille från mitt jobb tidigare. Sen pratade jag med en ung kille som delade ut program. Han kände igen mig från min youtubekanal. Sånt är alltid kul. Nu väntar jag på en kompis och några elever som ska komma hit. Lite senare läser elever från Angereds författarskola. Jag känner en kille som ska läsa så jag kanske stannar till dess.

Natura av Charquipunk
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s