En kopp kaffe och morgonmusik

En tidig morgon med kaffe och musik

Jag vaknade lite tidigare idag. Jag satte på kaffe och kollade facebook etc. Det fanns några kommentarer men jag orkade inte svara på dem. Jag kollade lite på mina musiktips på Spotify och såg en låt med Maria Andersson. ”Är inte det hon som sjöng i bandet Sahara Hotnights”, tänkte jag. Det stämde. Jag lyssnade mycket på Sahara Hotnights första skiva. Jag och min fru såg dem på Arvikafestialen när de var helt nya.

Nu sitter jag och lyssnar på Maria Andersson och dricker kaffe. Jag försökte skriva ett blogginlägg om att berätta. Men det är för tidigt. Hjärnan är för seg. Jag vill skriva om att personliga detaljer och konkreta beskrivningar gör en berättelse mer levande. Men jag får vänta tills huvudet är mer klart. Jag nöjer mig med kaffe och rostmackor. Och att berätta om min morgon och Maria Andersson.

Jag ska få upp min son också. Han vill vakna tidigare för att testa ett nytt dataspel. Och jag ska försöka komma iväg till jobbet i tid. Mina mornar är ganska röriga. Det är skönt att komma upp tidigt. Då kanske jag hinner färdigt med allting. Kanske 😀

Hur ser dina mornar ut?
(mornar är informellt, morgnar mer formellt)

***

Så här låter Maria Andersson solo nuförtiden

Och så här lät Sahara Hotnights i början när de var unga och rockiga. Jag tyckte de var bäst då. Sen blev det lite för polerat. Lyssna lite på intervjuerna i klippet också. Kan ni höra ungefär var i Sverige de kommer från?

 

 

Annons

2 kommentarer på “En kopp kaffe och morgonmusik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s