Ledig fredag | Passar på att göra filmer

Gör filmer på en ledig fredag

Idag har jag en ledig fredag. Jag passar på att göra några filmer till min youtubekanal. Jag kommer publicera dem snart. Jag hoppas kunna fylla på mina olika spellistor med nya filmer. Vi får se hur mycket jag hinner. Här är den första filmen jag gjorde idag. Det är några olika ord som betyder ungefär konstig  och ovanlig. Kolla om ni kan alla 🙂

Jag hoppas att ni har en bra fredag!

*Självklart lyssnar jag på musik när jag inte spelar in. Idag hittade jag den här fina kärlekslåten:

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s